Asiakaskokemuksia

Tampereen paras sali. Täällä treenataan kovaa reilussa ja ystävällisessä ilmapiirissä.

Kaikki tarvittava treeniin löytyy, laitteet ja painot siistejä ja hyväkuntoisia. Palvelut hyvin kattavat: myytävien lisäravinteiden ja vaatteiden valikoima on laaja, lihashuolto- ja pt-palveluita on joka lähtöön ilmaisesta hierontatuolista fysiikkalajien kisavalmennukseen.

Ei jäsenyysloukkuja, treenaamaan pääsee kortilla 24/7. Asiakaspalvelu on hyvin auki, ja kertamaksulla pääsee treenaamaan. Tutustuminen onnistuu ilmaiseksi. Salin lämpötila pysyy hyvänä helteellä ja pakkasella.

Vaikka mainstreampaikoilla on neliöitä, laitekantaa ja jumppatunteja mahdollisesti enemmän, Powerhouse Gymin rehtiä, ystävällistä ja motivoivaa beastmodeilmapiiriä ei muualta löydy. Asiakaspalvelu on omalla tasollaan, kaikkea muuta kuin tiskin takana tekohymyileviä asiakaspalvelijavirkahenkilöitä. Täällä henkilökunta palvelee myös salin puolella ja ammattitaitoa löytyy jokaiseen tarpeeseen.

Lisäksi kaupungin ainoa paikka, jonka mainion rock-henkisen playlistin ansiosta ei tarvitse kuulokkeita treenatessa.

- Teemu 5 / 5

Kuntosali parhaasta päästä! Salilla soi rock, laitteet viimeisen päälle ja niistä pidetään hyvää huolta. Omistaja kuuntelee asiakkaiden toiveita ja uusia laitteita hankitaan näiden pohjalta. Omistaja ja salin työntekijät ovat muutenkin huippuja tyyppejä. Täällä ollaan yhtä perhettä ja salietiketti toimii, pystyt kysymään ketä tahansa avuksi treeniisi tarvittaessa. Saat ostettua sellaisen salikortin kuin mielesi tekee, ilman sitoutumista ja hinta laatusuhde menee kyllä laadun puolelle. Huippu paikka, suosittelen lämpimästi!

- Satu 5 / 5

Tein tänään ekan saliharjoituksen ikinä Mikon hellässä huomassa. Todella asiantuntevaa, mukavaa ja asiakasystävällistä ohjausta, noviisikin pärjäsi hyvin. Siisti sali ja paikat järjestyksessä. Vahva suositus!

- Simona 5 / 5

Itsellä tähän mennessä vierailtuja saleja about 15 nopeesti laskettuna. Ehdottomasti parhain missä koskaan käynyt ja viihtynyt. Laitteita monipuolisesti monenlaiseen tarkoitukseen, joita ei laadulta ja kunnoltaan voisi paremmaksi toivoa. Siistit tilat, rokkaava musiikki, sekä ystävällinen henkilökunta ja treenitoverit.

- Lauri 5 / 5

Great combination of hardcore and commercial gym! Both beginners and strength athletes will feel at home.

- Lars 5 / 5

Tykkäsin hirmuisesti! Monipuolinen ja jotenkin "karismaattinen" sali. Rento ja mukava ilmapiiri.
Tänne tulen varmasti uudelleen seuraavalla Tampereen vierailullani.

- Maria 5 / 5

Henkilökunta erittäin ystävällistä! Salin käyttäjät ovat avuliaita toisilleen! Kiva ilmapiiri ja hyvä sisäilma. Erittäin siisti sali ja laitteet todella siistit ja hyvä kuntoiset! Helppo tulla ja helppo olla! :)

- Anne 5 / 5

Todella monella salilla vierailleena ja treenanneena voin kyllä kehua Powerhouse Gym:iä Tampereen parhaana salina. Sali on tarpeeksi hyvin varusteltu, sitä kehitetään aktiivisesti ja paikat on kunnossa ja siistit. Yksi tärkeimmistä asioista itselleni on salin ilmapiiri, joka on tässä tapauksessa huippuluokkaa. Salilla otetaan kanssatreenaajat huomioon ja on aina hyvä fiilis treenata.
Ps. Musiikista myös 5/5, ei tarvitse kuulokkeita käyttää.

- Petri 5 / 5

Tampereen seudun paras sali, jossa olen reenaillut. Laitevalikoima on laaja ja järkevästi laadittu. Turhien höpöhöpö-hilavitkuttimien sijaan on osattu panostaa oikeasti tärkeisiin ja toimiviin asioihin. Lisäksi henkilökunta vaikuttaa ammattitaitoiselta ja lajiin motivoituneelta.

- Jaakko 5 / 5

Todella hyvä tunnelma ja kaikki tarvittava löytyy. Treenata saa kovaa ja tsemppareita löytyy. Ystävällinen henkilökunta ja mitä parasta- sali on aina auki eli vuorotyöläisen unelma. Suosittelen!

- Johanna 5 / 5

Monesta yksityiskohdasta näkee, että paikkaa ylläpidetään ajatuksella ja huolella, ja myös tuote- ja palveluskaala on kattava. Erityisesti lämmittää paikan rento ja mutkaton meininki!

- Juha 5 / 5

Saletisti Tampereen rokkaavin sali! Kaikki tarvittavat laitteet ja vermeet, asiantunteva henkilökunta ja kaikin puolin leppoisa ilmapiiri.

- Toni 5 / 5

Mikolle KIITOS. Mikko teki punttiohjelman ja se käytiin läpi ennenkuin aloitin tekemistä. Olin positiivisesti yllättynyt hänen tietotaidostaan, ja erityisesti siitä pedagogisesti ja pitkäjänteisestä tavasta opettaa ja havainnollistaa liikkeitä ja niiden yksityiskohtia. Eilen tein liikettä väärin ja sain heti yksityiskohtaisen korjausvinkin ja esimerkkisuorituksen. Huippua, kun hommat hoidetaan tällä tavalla. Ja lisäksi iloisella ilmeellä. Keep on Great Work, Mikko! :)

- Tiina 5 / 5

Olipas kyllä niin mahtava voimaluola teillä, että ihan harmittaa nyt tuonne meidän pikkukylän pikkusalille raahautua. Ei soinut Radio Nova ei, lapsi/aikuisparkki ajoi asiansa erinomaisesti, jokaiselle löytyi jotakin, ei ollut mitään mitä olis jäänyt puuttumaan, kukaan ei kattonut kieroon tai nenänvartta pitkin(tai ainakaan ei huomattu) vaikka ihmeellisiä pohjalaasjunttia sinne rantautui.
Ehdottomasti palataan seuraavallakin Tampereen reissulla.

- Maria 5 / 5

Perfect and professionel place to move some iron if you're on a holiday trip to Tampere! Great equipment, heavy music and a raw atmosphere...awesome!

- Maximilian 5 / 5

Käy vilkaisemassa myös Facebook-sivumme, sieltä löydät paljon lisää asiakaspalautteita keskiarvolla 5 / 5!
https://www.facebook.com/PowerhouseGymTampere/