Asiakaskokemuksia

Itsellä tähän mennessä vierailtuja saleja about 15 nopeesti laskettuna. Ehdottomasti parhain missä koskaan käynyt ja viihtynyt. Laitteita monipuolisesti monenlaiseen tarkoitukseen, joita ei laadulta ja kunnoltaan voisi paremmaksi toivoa. Siistit tilat, rokkaava musiikki, sekä ystävällinen henkilökunta ja treenitoverit. 5/5

Lauri

Great combination of hardcore and commercial gym! Both beginners and strength athletes will feel at home. 5/5

Lars

Tykkäsin hirmuisesti! Monipuolinen ja jotenkin "karismaattinen" sali. Rento ja mukava ilmapiiri.
Tänne tulen varmasti uudelleen seuraavalla Tampereen vierailullani.

Maria

Henkilökunta erittäin ystävällistä! Salin käyttäjät ovat avuliaita toisilleen! Kiva ilmapiiri ja hyvä sisäilma. Erittäin siisti sali ja laitteet todella siistit ja hyvä kuntoiset! Helppo tulla ja helppo olla. 5/5! :)

Anne

Todella monella salilla vierailleena ja treenanneena voin kyllä kehua Powerhouse Gym:iä Tampereen parhaana salina. Sali on tarpeeksi hyvin varusteltu, sitä kehitetään aktiivisesti ja paikat on kunnossa ja siistit. Yksi tärkeimmistä asioista itselleni on salin ilmapiiri, joka on tässä tapauksessa huippuluokkaa. Salilla otetaan kanssatreenaajat huomioon ja on aina hyvä fiilis treenata.
Ps. Musiikista myös 5/5, ei tarvitse kuulokkeita käyttää.

Petri

Tampereen seudun paras sali, jossa olen reenaillut. Laitevalikoima on laaja ja järkevästi laadittu. Turhien höpöhöpö-hilavitkuttimien sijaan on osattu panostaa oikeasti tärkeisiin ja toimiviin asioihin. Lisäksi henkilökunta vaikuttaa ammattitaitoiselta ja lajiin motivoituneelta.

Jaakko

Todella hyvä tunnelma ja kaikki tarvittava löytyy. Treenata saa kovaa ja tsemppareita löytyy. Ystävällinen henkilökunta ja mitä parasta- sali on aina auki eli vuorotyöläisen unelma. Suosittelen!

Johanna

Monesta yksityiskohdasta näkee, että paikkaa ylläpidetään ajatuksella ja huolella, ja myös tuote- ja palveluskaala on kattava. Erityisesti lämmittää paikan rento ja mutkaton meininki!

Juha

Saletisti Tampereen rokkaavin sali! Kaikki tarvittavat laitteet ja vermeet, asiantunteva henkilökunta ja kaikin puolin leppoisa ilmapiiri. 5/5.

Toni

Mikolle KIITOS. Mikko teki punttiohjelman ja se käytiin läpi ennenkuin aloitin tekemistä. Olin positiivisesti yllättynyt hänen tietotaidostaan, ja erityisesti siitä pedagogisesti ja pitkäjänteisestä tavasta opettaa ja havainnollistaa liikkeitä ja niiden yksityiskohtia. Eilen tein liikettä väärin ja sain heti yksityiskohtaisen korjausvinkin ja esimerkkisuorituksen. Huippua, kun hommat hoidetaan tällä tavalla. Ja lisäksi iloisella ilmeellä. Keep on Great Work, Mikko! :)

Tiina

Olipas kyllä niin mahtava voimaluola teillä, että ihan harmittaa nyt tuonne meidän pikkukylän pikkusalille raahautua. Ei soinut Radio Nova ei, lapsi/aikuisparkki ajoi asiansa erinomaisesti, jokaiselle löytyi jotakin, ei ollut mitään mitä olis jäänyt puuttumaan, kukaan ei kattonut kieroon tai nenänvartta pitkin(tai ainakaan ei huomattu) vaikka ihmeellisiä pohjalaasjunttia sinne rantautui.
Ehdottomasti palataan seuraavallakin Tampereen reissulla.

Maria

Perfect and professionel place to move some iron if you're on a holiday trip to Tampere! Great equipment, heavy music and a raw atmosphere...awesome! 5/5

Maximilian

Käy vilkaisemassa myös Facebook-sivumme, sieltä löydät paljon lisää asiakaspalautteita keskiarvolla 5/5!
https://www.facebook.com/PowerhouseGymTampere/