Ajankohtaista

Powerhouse Gym siirtyy nykyaikaan! :D
 

Eli päivitämme kulkukorttijärjestelmän uuteen. Uusi järjestelmä mahdollistaa monipuolisempia palveluita:

- Jatkuva veloitus. Voit ladata kortin ja saada laskun kuukausittain suoraan sähköpostiisi. Kuukausikortti maksaa jatkuvalla veloituksella vain 29,9 € / kk! Sopimus on voimassa toistaiseksi, 1kk irtisanomisajalla. hinnasto

- Ajantasamaksu. Salikortin lataaminen onnistuu halutessasi myös netin kautta ajantasamaksuna aina kun haluat, voit siis ladata kortillesi jatkoaikaa tai kertamaksun vaikka keskellä yötä, jos treenikipinä iskee. :)

- Lisäetuna uusi kortti toimii RFID-tekniikalla, eli riittää kun tuot kortin lukijan lähelle vaikka lompakossa tai kännykkäkotelossa. Vanhat magneettikortit toimivat normaalisti uuden järjestelmän ohella, kunnes olemme saaneet kaikki kortit vaihdettua, kuitenkin viimeistään 31.5.2019.

Saadaksesi uudet ominaisuudet käyttöön, Sinun tarvitsee vain tulla salille ja vaihdamme salikorttisi maksutta uuteen. Vanhan kortin tiedot (nimi, osoite, puhelinnumero, sähköposti, voimassaoloaika) päivittyvät tietysti uudelle kortille.

Turha huolestua, pakkojäsenyyksiä, erillisiä liittymis-, tai muita ylimääräisiä maksuja meillä ei edelleenkään ole, eikä tule. En minä moisia asiakkaana itsekään maksaisi. :D Uudet maksutavat tulevat lisäpalveluna vanhojen ohelle ja jatkuvalla veloituksella treenaat halutessasi aiempaa edullisemmin.

Tervetuloa treenaamaan ja päivittämään samalla korttisi uuteen! :)

- Mikko